L'associació

Qui som?

L’Associacio d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial, va néixer l’any 1999 sense afany de lucre i que té com a finalitat promocionar la Plaça Reial de Barcelona des d’un punt de vista cultural, cívic i comercial. És un punt de trobada per a totes les persones, comerços i entitats que hi viuen, treballen o desenvolupen la seva activitat a la Plaça Reial, així com promotor de dinamització cultural, social i comercial de la Plaça Reial i el seu entorn. L’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial està oberta a la participació de totes aquelles persones que, com nosaltres s’estimen aquest racó de Barcelona.

Viu
la
plaça reial
de
Barcelona

Art
Cultura
diversió
mercats
múscia
gastronomia

Què fem

L’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial neix amb la finalitat de ser interlocutora entre els comerços associats i les administracions, amb el temps ha esdevingut a més a més en un motor de dinamització comercial, cultural i social del territori.

L’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial compleix una tasca integradora amb associacions i entitats del Gòtic i de Ciutat Vella per crear sinergies i d’integrar el comerç de proximitat entre el veïnatge.

L’Associació d’Amics i Comerciants de la Plaça Reial realitza iniciatives que potencien la singularitat de la Plaça, la seva recuperació històrica i artística, i organitza al llarg de l’any un seguit d’esdeveniments d’elevat contingut cultural, social i participatiu.